LEREN VLIEGEN, EEN KINDERDROOM?

Marian let even niet op!Net zoals velen kan het vliegen voor u een kinderdroom zijn. Gelukkig ben je aan het juiste adres! Net zoals bij de ‘echte’ piloten is er heel wat training nodig om iedere vlucht tot een goed einde te brengen. Dit gaat van het wendbaar zijn in de lucht tot het probleemloos opstijgen en landen. Gelukkig zijn er meerdere instructeurs ter uwer beschikking die u met raad en daad bij staan. Uiteraard is dit volledig gratis, want, u zult het misschien niet geloven: iedere instructeur was ooit ook een groentje die dolblij was dat iemand hem wou begeleiden.

WAARMEE MAG ER GEVLOGEN WORDEN?

DSCN1056Om iedereen te vriend te houden en de buren niet te storen zijn wij een volledige elektro-club geworden. Dit heeft het geluidsniveau stevig naar beneden gehaald. Natuurlijk werken wij nog steeds hard om deze positieve trend voort te zetten.
Er mag met zowel vliegers als helikopters gevlogen worden. Voor beiden is een afzonderlijk plein voorzien.

WAT HEB IK NODIG OM TE BEGINNEN MET VLIEGEN BIJ OMAC?

Allereerst heb je alles nodig om te vliegen. Dit betekent dat je een zender (afstandsbediening), ontvanger, vlieger/helikopter met alle toebehoren, batterij en lader nodig hebt. Als beginnend piloot is het zeker geen overbodige luxe om jou grondig te laten adviseren. Kom daarom zeker eens langs bij ons: we kennen namelijk heel wat goede referenties naargelang jouw wensen.

Daarnaast heb je ook het administratieve gedeelte, dit houdt een inschrijving bij OMAC in. Helaas is er nooit geen garantie dat u meteen lid kunt worden. Door de jaren heen hebben we namelijk vastgesteld dat er meer en meer leden willen toetreden. Hierdoor moeten wij jaarlijks een ledenstop inlassen. Laat het er uiteraard niet op na uzelf eens voor te stellen bij ons en eventueel een plaatsje te reserveren.

VOELT U HET AL KRIEBELEN?

U kan ons contacteren door hier te klikken.
Natuurlijk moet u ons ook een bezoekje brengen op zaterdag/zondag, om kennis te maken en al uw vragen stellen. U kan hier klikken om meer te weten te komen over de ligging van OMAC.